Stad

na CoronaIn Stad na Corona wordt geprobeerd een antwoord te formuleren op de vraag: Is er een toekomst voor de stad na corona? Pat Donnez ontvangt 7 weken lang denkers en doeners met een visie, die helpen een beeld te vormen van onze toekomst. > Lees meer


Stad na Corona is een project van de Vlaamse Overheid.

Alexander D'Hooghe


Alexander D’Hooghe is hoogleraar gespecialiseerd in architectuur en urbanisatie. Hij staat bekend om het succesvol ontwarren van de Oosterweelknoop.

Yasmien Naciri


Yasmien Nacriri is een jonge onderneemster van Marokkaanse afkomst. Diversiteit en inclusie zijn haar op het lijf geschreven. Naciri richtte de hulporganisatie Amana vzw op, en de Antwerpse jeugdwerking Fleks. Sinds 2016 verschijnt haar column tweewekelijks in De Morgen.

Geert Noels


Geert Noels is econoom, oprichter en CEO van de vermogensbeheerder Econopolis en veelgevraagd opiniemaker over financiële en economische onderwerpen. Hij is auteur van Gigantisme en maakt deel uit van het economisch relancecomité.

Aline Muylaert


Aline Muylaert werd genomineerd als een van de meest beloftevolle onderneemsters in Europa en co-founder van Citizenlab dat met vuur e-democratie op de kaart zet.


Erik Wieërs


Erik Wieërs verdiende zijn sporen als architect en is medeoprichter van het Antwerpse architectenbureau Collectief Noord. Hij werd zonet aangesteld als nieuwe Vlaamse bouwmeester.


Elke Van HoofElke Van Hoof is als klinisch psycholoog gespecialiseerd in trauma, stress, burn-out en hoogsensitiviteit. Ze doceert naast medische en gezondheidspsychologie ook klinisch-psychologische interventies aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarnaast is ze gastdocent aan de Vlerick Business School. Ze is de bezieler van het Huis voor Veerkracht en een veelgevraagd expert in de media.


Stijn Baert


Stijn Baert is een Belgisch econoom, arbeidsmarktdeskundige en professor aan de Universiteit Gent en Universiteit Antwerpen. Ook hij is een van de zes onafhankelijke experts die als relancecomité de Vlaamse Regering moeten bijstaan bij de relance van de economie naar aanleiding van de coronacrisis.